Sigma gaat samenwerking aan met Team Brentjens

SIGMA SPORT wordt de officiële sponsor van het UCI Elite CST Sandd Bafang Mountainbike Racing Team richting de Olympische Spelen in Tokio 2020. De mountainbikers van het team van Bart Brentjens zullen gaan trainen en koersen met de Rox 12.0, de nieuwste fietscomputer van het Duitse merk.

De SIGMA GPS training computers zijn innovatieve, zeer betrouwbare en hoogwaardige Duitse GPS producten, die mountainbikers helpen om alle specifieke prestaties (o.a. vermogen) te meten en te registreren tijdens trainingen en wedstrijden, om zich dagelijks verder te kunnen ontwikkelen en te verbeteren.

“In de afgelopen maanden hadden we verschillende besprekingen met SIGMA over onze nieuwe samenwerking”, vertelt Brentjens. “De toewijding, passie en precisie van Sigma is erg ‘aanraakbaar’ en levert veel positieve energie op. We kijken er naar uit om de komende jaren samen te werken en te groeien. De SIGMA GPS trainingscomputers zijn nauwkeurig, sterk, betrouwbaar en gemakkelijk. Ze zijn de ‘zwarte dozen’ van onze rijders.”

Wilco Zevenbergen van SIGMA SPORT Nederland kijkt uit naar de samenwerking met Team CST Sandd Bafang Brentjens Mountainbike Racing Team. “Het is een professioneel team met hoge ambities, die aansluiten op die van ons: wij zoeken altijd naar de nieuwste innovaties en toepassingen”, stelt hij. “De expertise en de ervaringen, die het team ons bieden, zal de ontwikkeling van nieuwe GPS producten op verder ondersteunen. Uiteindelijk profiteren zowel recreatieve rijders als mountainbikers met hoge ambities van deze innovaties van het hoogste niveau.”

Onlangs maakte Brentjens bekend met Bafang als titelsponsor verder te gaan. Met de fabrikant van producten voor elektrische mobiliteit gaat het team samenwerken om een E-mountainbike te ontwikkelen voor American Eagle. Dat project wordt begeleid door voormalig toprijder Kjell van den Boogert. De 23-jarige engineer en enduro-rider zal de producten gaan testen in zowel trainingen als in specifieke wedstrijden.

Related posts

Modderige manches in diverse wintercompetities

by Juul van Loon
8 jaar ago

Van den Boogert neemt zegegevoel mee naar volgend seizoen

by Juul van Loon
8 jaar ago

Van Houts kan in Albstadt de Spelen voor het eerst ruiken

by Juul van Loon
8 jaar ago
Mobiele versie afsluiten