Sigma ROX 12.0 beste accessoire op Eurobike 2018

Tijdens de Eurobike 2018 in Friedrichshafen , de grootste fietsvakbeurs ter wereld, is de Sigma ROX 12.o onderscheiden met deze prestigieuze prijs. De nieuwe innovatieve full map fietsnavigatie werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Accessoires’.

De internationale jury beoordeelde ruim 400 inzendingen. Over de ROX 12.0 zegt de jury: “De ROX 12.0 SPORT is het top model uit de ROX-serie van SIGMA SPORT. De GPS fietscomputer combineert innovatieve kaart navigatie met een professioneel trainingssysteem. De ROX 12.0 biedt een exceptioneel krachtige hardware en duidelijke bedieningsconcept. Grote knoppen en duidelijk grafische iconen op het touch screen leiden de gebruiker intuïtief door de menu’s. De directe koppeling via Wifi met de communities van Strava, Komoot, GPSies en TrainingPeaks maken de ROX 12.0 uniek. Alle data worden snel en eenvoudig gesynchroniseerd. Met de nieuwe features en modern design, zet de ROX 12.0 de nieuwe standaard op het gebied van GPS fietscomputers.

Buitengewone scoort de ROX 12.0 op:

– Functionaliteit

– Prijs-kwaliteitsverhouding

Jury oordeel:

Het eerste GPS navigatie systeem van SIGMA SPORT zit boordevol functies. En ze komen allemaal voor een extreem aantrekkelijke prijs.’’

Die adviesprijs, voor de complete bundel, is 479,- euro.

Related posts

Veluwse Wintercompetitie: Olde Monnikhof en Van Laar eerste

by Juul van Loon
9 jaar ago

Tweede plek voor Terpstra in Turkse Salcano MTB Cup

by Juul van Loon
10 jaar ago

Terpstra Nederlands kampioene eliminator: “ik hou van deze discipline”

by Juul van Loon
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten