Podia 3-Nations Solingen passen perfect bij naam van de cup

De mooie volle kalender van de 3-Nations Cup ging afgelopen weekeinde verder op een prachtig parcours in het Duitse Solingen. Onder zonnige omstandigheden gingen daar de zeges bij de elites naar Ben Zwiehoff en Hanna Klein.

De Duitser Zwiehoff stond op een podium dat mooi past bij de naam van de Cup. Links van hem stond de Belg Pierre de Froidmont, rechts van hem de Nederlander Erik Groen. Voor de vrouwen gold hetzelfde: de Duitse Klein werd geflankeerd door de Belgische Emeline Detilleux en de Nederlandse Kiki van Asselt.

Zwiehoff is met zijn zege leider in de 3-Nations Cup, gevolgd door Max van Hoorne (vierde in Solingen) en Groen. Bij de vrouwen is de eerste plek op dit moment in handen van Van Asselt, met Kim Bodemann en Sophie von Berswordt op plek twee en drie.

In Solingen waren in de overige categorieën zeges te noteren voor Jarne Vandersteen (nieuwelingen), Puck Pieterse (nieuweling-meisjes), Sebastian Mordmueller (Masters 30+), Max de Jong (amateurs), Kurt Tempst (Masters 40+), Ronny Geerts (Masters 50+), Tim van Dijke (junioren) en Franziska Koch (junior-vrouwen).

Alle uitslagen 3-Nations Cup Solingen

 

Related posts

Nederland zevende op Team Relay EK, titel Zwitserland

by Juul van Loon
4 jaar ago

Elferink rijdt in 2015 voor eigen ploeg Rent a Plant/Cannondale

by Juul van Loon
9 jaar ago

Tauber doet er in World Cup Canada nog een schepje bovenop: tweede

by Juul van Loon
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten