Sandd ook komende drie jaar titelsponsor mtb-team Brentjens

Op het sportieve vlak gaat het al bijzonder goed, maar ook de randvoorwaarden zien er rooskleuring uit voor het Brentjens Mountainbike Racing Team. De Nederlandse ploeg van oud-Olympisch kampioen Bart Brentjens verzekerde zich tot en met 2020 van de diensten van titelsponsor Sandd.

Het Nederlandse postbedrijf werkt al sinds 2016 samen met het team, dat vorig jaar verder ging onder de naam CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team. Het werd een bijzonder succesvol jaar, met een eerste plek op de wereldranglijst voor teams en de overall-zege van Yana Belomoina in de wereldbeker voor elite-vrouwen. Ook dit seizoen begon al goed, met een derde plek van aanwinst Anne Tauber in de World Cup in Zuid-Afrika.

“Eén van de belangrijkste kernwaarden bij Sandd is samenwerken, als een team”, zegt Rob Brakenhoff, CEO van Sandd. “Alleen daardoor bereiken we meer. We hebben, net als het Brentjens Mountainbike Racing Team, hoge ambities. Daarom is het goed om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken. De drive die het team heeft, motiveert ons. Ook onze weg naar succes is vol met obstakels die we telkens weten te overwinnen. We gaan beiden de toekomst tegemoet met een einddoel voor ogen. De status quo overwinnen.”

“We zijn ontzettend trots en dankbaar om met Sandd, als een van de naamsponsoren van ons Team, toe te werken naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020”, stelt Brentjens. “Een samenwerking niet enkel in het belang van het Team met onze sportievedoelen en ons ultieme doel in Tokio, maar zeker ook samenwerken aan Sandd’s visie op onder andere “veiligheid” en de overige bedrijfsambities geeft heel
veel inspiratie en positieve energie aan de hele ploeg. Het creëren van nieuwe mogelijkheden voor beide, Sandd en het team, en de
vooruitgang in ontwikkeling is motiverend.”

Related posts

Waardevolle UCI-punten voor Bouwmeester in Slovenië

by Juul van Loon
6 jaar ago

Vader trekt in slotfase Bundesliga Gedern naar zich toe, podiumplek Terpstra

by Juul van Loon
4 jaar ago

Tauber naast het podium op WK

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten