Na jaren op Koga te hebben gereden, stapt KMC-Fruit to Go in 2018 over op Ridley mountainbikes Dkeuze voor het Belgische topmerk Ridley is een logische, stelt teammanager Martin Schuttert.

KMC-Fruit to Go is een veelzijdig team. “We beoefenen al jaren niet alleen de mountainbikesport”, zegt Schuttert. “Onze renners doen ook aan strandracen, veldrijden en gravel racen.Hierdoor is ons team het hele jaar actief, zichtbaar en daarmee van waarde voor haar sponsoren. Als team willen we net als in het verleden een actieve rol blijven spelen in de ontwikkeling van materiaal voor huidige en nieuwe offroad disciplines.”

Gerben Mos en zijn nieuwe Ridley. Foto: Onno Reijnhout

Ridley en KMC-Fruit to Go spelen daarbij in op nieuwe trends. Schuttert: “Er ontstaan nieuwe wedstrijden waarbij de keuze van de fiets vrij is en de grenzen tussen cyclocross en mountainbike verdwenen zijn. We gaan onze kennis delen om naast mountainbikes de perfecte fietsen voor deze evenementen te ontwikkelen.”