Vol streetrace-weekend: De Beus (ThijsHendriks.nl) een van de drie winnaars

De eerste Streetrace van Odiliapeel heeft zaterdagavond een mooi succes opgeleverd voor Team ThijsHendriks.nl-Bikesight. In het Brabantse plaatsje was de overwinning voor Randy de Beus, afkomstig uit het nabij gelegen dorp Zeeland en een van de drie coureurs van onze ploeg. 

De Beus, die een zeer stabiel xc-seizoen rijdt, ging er al vroeg in de wedstrijd alleen vandoor en reed op die manier steeds verder weg bij zijn concurrentie. Marathonbikers Remco Smits en Bas van der Vorst finishten als tweede en als derde.

De Streetrace van Odiliapeel was niet de enige van dit weekeinde. In Oldebroek was een manche in de Streetrace-competitie Noord-Oost. De overwinning daar ging naar Raymond van de Kruisweg, die zijn broer Dennis voorbleef. Bart Barkhuis werd daar derde, en de renner van KMC-Fruit to Go behield daarmee de leiding in het klassement van de competitie Noord-Oost.

Daarnaast werd er ook in de straten van Baarlo gekoerst. De Hoffz Streetrace werd daar een prooi voor Bas Peters. Peters (Mijnbad.nl/Giant) klopte Liwald Doornbos en Yannick Smedts.

Related posts

3-Nations Cup: Van Dijke en Van Dijke verteren overstap goed

by Juul van Loon
4 jaar ago

Boelen Held van de Week na zondags kunststukje

by Juul van Loon
7 jaar ago

Waardevolle UCI-punten voor Bouwmeester in Slovenië

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten