Betsema en Boelen de beste in Honselersdijk

Denise Betsema en Jeroen Boelen hebben afgelopen weekeinde de vijfde manche van de NL MTB Cup op hun naam geschreven. Beide waren in Honselersdijk de beste van een startveld van om en nabij de tien coureurs. Betsema troefde Kiki van Asselt en Kim Bodemann af, Boelen bleef Sam de Nijs en Perry van den Bos voor.

De wedstrijd in Honselersdijk keerde na een paar jaar terug op de kalender, maar dat zorgde nog niet voor grote startvelden: ook in de andere categorieën was de opkomst (met amper twintig deelnemers) klein. Overwinningen waren er te noteren voor Christian de Graaff (30+), Maikel Govaarts (40+), Ronny Geerts (50+) en Rob van der Heijden (amateurs).  Carlo van den Berg was de beste junior, Julia Boschker won bij de junior-vrouwen en bij de nieuwelingen gingen de zeges naar Fleur van der Peet en Luke Verburg.

Positief voor het vaderlandse xc-biken: bij de nieuwelingen-jongens stonden er 50 deelnemers aan de start. In de komende editie van Wielersport Magazine van de KNWU geeft Rob Postma, voorzitter van de Commissie Offroad, zijn visie over de stand van zaken van de NL MTB Cup en het mountainbiken in Nederland in zijn algemeenheid.

Uitslagen Honselersdijk 2017

Related posts

Vos start in Pearl Izumi Benelux Cup Nieuwkuijk

by Juul van Loon
8 jaar ago

Niet fitte Vader geeft op in het Spaanse Chelva (video)

by Juul van Loon
7 jaar ago

Winst Van der Marel, Bouwmeester, Lenderink, Arts en Claeys

by Juul van Loon
8 jaar ago
Mobiele versie afsluiten