Veel meerdaagse marathons deze periode. In de driedaagse Vuelta a Ibiza toonde de Deen Sören Nissen (net als Bikesight ambassadeur van 9thWave) zich samen met zijn Portugese partner Luis Leao Pinto de beste, met vier minuten voorsprong op de Italianen Johny Cattaneo en Tony Longo.

Mede door deelname van team Theo Schilder was er ook een flinke Nederlandse delegatie actief op het Spaanse eiland. Bij de elite-mannen deden Stefan Vreugdenhil en Hidde Bos het met een negentiende plek in de eindrangschikking het beste. In de open-categorie voor mannen finishten Michel Pannekeet en Mats Bunning als vijfde. Bij de vrouwen werden Renee Schilder en Stefanie Duin tiende.

[su_button url=”http://www.ibizabtt.com/vuelta-a-ibiza-en-mountainbike/2017/clasificaciones” target=”blank” background=”#ccd500″]Uitslagen Ibiza MTB 2017 [/su_button]