Berlicum: zeges voor onder meer Govaarts, Stappenbelt en De Graaff

Mountainbikers die in het verleden vaker op het hoogste treetje van een podium stonden verdeelden afgelopen weekeinde bij de eerste NL MTB Cup in Berlicum opnieuw de prijzen.

Bij de Masters 30+ won Christian de Graaff met een mooie voorsprong op Lennart van Houwelingen en de Belg Gody Jacobs. Nederlands kampioen Maikel Govaarts won het vaste tweegevecht met Micha de Vries bij de veertigplussers (derde plek daar voor de verrassend sterke Mark Schepp) en bij de vijftigplussers toonde Gert Stappenbelt zijn kwaliteit. Hij klopte Jos Bogaerts en Benny Gankema. Micki van Empel toonde zich de sterkste van een kleine vijftig amateurrenners. Hij verwees Edwin Geerdink en Liwald Doornbos (racend in zijn woonplaats) naar de tweede en derde plek.

Beste junior van de dag was de Zeeuw Tim van Dijke, die in zijn categorie lokale favoriet Gijs Pennings naar de tweede plek verwees. Derde werd Carlo van den Berg.  Bij de nieuwelingen won Luke Verburg, voor Milan Ziemerink en Perry Wit. Julia Boschker toonde zich met duidelijke voorsprong op Anouk van der Meijden en Lorena Peterman de beste bij de junior-vrouwen. Puck Pieterse klopte Larissa Hartog en Daphne de Vries bij de nieuweling-meisjes.

[su_button url=”http://www.knwu.nl/mountainbiken/wedstrijdkalender/evenement/111735″ target=”blank” background=”#ccd500″]Uitslagen NL MTB Cup Berlicum [/su_button]

 

Related posts

Tauber leert zelfs tijdens gewonnen race nog bij

by Juul van Loon
9 jaar ago

Groen en Boelen domineren in eerste X-Treme MTB Challenge

by Juul van Loon
7 jaar ago

Michael Rasmussen aan de start van Streetrace Goirle

by Juul van Loon
8 jaar ago
Mobiele versie afsluiten