Cyprus: Nordemann vecht zich naar zevende plek, Terpstra in achterveld

13, Nordeman, David, CST Sandd American Eagle, MTB-Club Lichtverzet, NED 7, Wengelin, Matthias, Almby IK, Örebrocyklisterna, SWE

Een lekke band heeft David Nordemann er niet van weerhouden om in de top tien te finishen van de tweede manche van de Cyprus Sunshine Cup. De 20-jarige coureur van CST-Sandd kwam in de XC-race in Amathous als zevende over de meet.

Die plek nam Nordemann ook in toen hij lek reed. Hij werd teruggeworpen naar plek vijftien, maar vocht zich in het restant van de race terug naar zijn oorspronkelijke positie. Uiteindelijk gaf hij vijf minuten toe op winnaar Jordan Sarrou, die in de strijd om de zege Karl Markt en Jan Skarnitzl ruim voorbleef.

Slechte dag Terpstra
Anne Terpstra had een minder goede dag. De Nederlands kampioene van Ghost werd in een klein veld van dertien rensters slechts tiende. Haar achterstand op winnaars Yana Belomoina (CST-Sandd) was liefst 8,5 minuut.

[su_button url=”http://www.cyclingcy.com/csc-race-info/csc-results/2017/amathous” target=”new” background=”#ccd500″]Uitslagen Cyprus Sunshine Cup [/su_button]

 

Related posts

Sterke Van Houts en Beemer verzamelen UCI-punten in Oostenrijk

by Juul van Loon
9 jaar ago

Nationale kalender mountainbike 2018: tien manches in 3 Nations Cup

by Juul van Loon
6 jaar ago

WK Studenten: zilver Koopmans, zesde plek Van der Meer

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten