Terpstra verliest leiding, Becking en Nordemann in top tien

210, Terpstra, Anne, Ghost Factory Racing Team, MBC Bar Ende, NED

Het is Anne Terpstra vrijdag niet gelukt om de leiderstrui in de Cyprus Sunshine Cup te behouden. De Nederlandse – verrassend winnaar van de openingstijdrit – finishte in de tweede rit van de vierdaags (UCI.HC) op een vijfde plek, op iets meer dan een minuut achterstand van Githa Michiels. 

De Belgische bleef nummer twee Sabine Spitz een half minuutje voor en is de nieuwe leider in het klassement. Gunn-Rita Dahle kwam als derde over de meet, Barbara Benko werd vierde. In het algemene klassement is Terpstra nu te vinden op de vierde plek, achter Michiels, Benko en Spitz.

Hans Becking en David Nordemann deden het bij de elite-mannen opnieuw prima in de 52 kilometer lange rit. Het tweetal van CST-Sandd eindigde allebei in de top tien, achter etappewinnaar Jordan Sarrou. Becking als zesde, Nordemann als negende. Bartlomiej Wawak kwam als tweede over de meet, Sebastian Fini Carstensen (ook van CST) werd derde. Het klassement wordt aangevoerd door Sarrou, voor Kulhavy en Jan Skarnitzl.

[su_button url=”https://results.sporthive.com/events/PC1363113″ target=”blank” background=”#ccd500″]Uitslag Cyprus Sunshine Cup [/su_button]

 

Related posts

Retespannende wereldbekerfinale: (eind)zege Neff, Tauber zesde

by Juul van Loon
5 jaar ago

Grieperige Becking: “Entree Van der Poel zege voor de sport”

by Juul van Loon
8 jaar ago

Dekker wint op beachbike UCI-race in woestijnzand Qatar

by Juul van Loon
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten