Costa Blanca: Becking en Nordemann op podium in tijdrit

Hans Becking had bergop moeite om Didier Bats te volgen. Foto: CST-Sandd

Een bijzonder knappe uitslag van de jonge David Nordemann en zijn Deense partner Sebastian Fini Carstensen vandaag in tweede etappe van van de Costa Blanca Bike Race (UCI.S2). Het duo van CST-Sandd werd in de 21 kilometer lange tijdrit derde.

De ervaren Hans Becking, teamgenoot van Nordemann, deed het nog een trapje beter in de rit met een gruwelijke beklimming aan het slot (percentages tot 45%). Hij werd samen met de Belg Didier Bats tweede. Het verschil tussen de twee duo’s van het team van Bart Brentjens: slechts één seconde (32.04 om 32.05). De rit werd gewonnen door klassementsleiders Jan Skarnitzl en Sergio Mantecon, die een half minuutje eerder binnenkwamen.

Bij de vrouwen lijkt Anna van der Breggen in haar eerste mountainbikerace onbedreigd op de zege af te stevenen. Samen met haar Franse partner Margot Mosschetti won ze met meer dan drie minuten voorsprong de etappe. Gisteren was het tweetal ook al oppermachtig in de openingsrit.

[su_button url=”http://costablancabikerace.net/clasificaciones/” target=”blank” background=”#ccd500″]Uitslagen Costa Blanca Bike Race[/su_button]

Related posts

Van Amerongen zit er goed bij in door Kass gewonnen Bike Giro

by Juul van Loon
6 jaar ago

Elferink moet in het Zwarte Woud haar meerdere erkennen in Ulrich

by Juul van Loon
6 jaar ago

Cape Epic: top tien Van der Heijden, Brentjens tweede achter Evans/Hincapie

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten