Olympia Cicli MTB Team vol ambitie van start

Het nieuwe MTB-team Olympia Bikes-Serrebouw Brabant met vlnr: Remco Smits, Kim Bodemann, Stan van den Hanenberg en Guus Smits.

Het Italiaanse fietsenmerk Olympia Cicli en Serrebouw Brabant uit Veghel zijn de sponsors van een nieuw ambitieus MTB-team, dat in 2017 van start gaat.

De ploeg begint met vier renners: Guus Smits (amateur), Remco Smits (Elite), Kim Bodemann (belofte-vrouw) en Stan van den Hanenberg (junior). De bekendste naam in het team is oud-Nederlands kampioen Guus Smits uit Heesch. Verder eindigde Remco Smits (Veghel) in 2016 als derde op het NK Marathon voor beloften.

“We willen deze renners helpen om zichzelf verder te ontwikkelen en hun sportieve mogelijkheden te ontdekken”, legt teammanager Martin Smits uit. “Dit eerste seizoen is voor iedereen een leerjaar. Door intensieve begeleiding willen we de talenten begeleiden naar de nationale top in de cross country en marathon wedstrijden. In de komende jaren gaan we proberen het team verder uit te bouwen en te versterken.”

“We willen deze renners helpen om zichzelf verder te ontwikkelen en hun sportieve mogelijkheden te ontdekken”

Met Olympia Cicli en Serrebouw Brabant heeft het team twee sponsors gevonden waarmee deze ambities kunnen worden waargemaakt. De eigenaren Martijn Daling (SerreBouw Brabant) en Peter Dericks (Olympia Cicli) geloven in de ambities en de doelen van het team en willen graag bijdragen aan de ontwikkeling van de talenten.

Het Olympia Cicli  MTB team wordt verder ondersteund door CycleSoftware, Invicta Watches, Abus, Wielervoeding.nl en Bikers Heeswijk.

Related posts

Voorstelling Alpentour en Crocodile Trophy

by Juul van Loon
7 jaar ago

Habitat klaar voor nieuw seizoen cross-country en marathons

by Juul van Loon
7 jaar ago

E-bike MTB’s (en racefietsen) testen bij Thijs Hendriks

by Juul van Loon
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten