Witlox krijgt ondersteuning van Merida

EINDHOVEN – Lizzy Witlox heeft een nieuwe materiaalsponsor aan zich weten te vinden. De 21-jarige Eindhovense is tot en met het einde van 2017 te bewonderen op een Merida. De overeenkomst geldt voor zowel de race-, MTB- als crossfietsen. De focus van de Brabantse ligt echter op het mountainbiken. Het Nederlands en Europees Kampioenschap zijn haar grote doelen voor komend kalenderjaar.

Witlox (21, Eindhoven) is de komende weken direct in het veld te bewonderen op haar Merida, al ziet ze die discipline vooral als voorbereiding op haar zomerprogramma.  “Komend seizoen ligt mijn focus volledig op het mountainbike seizoen, vandaar dat ik ook een beperkt veldrit programma rijd.   Het wordt pas mijn derde mountainbike seizoen, dus er is nog een hoop te leren. Vandaar dat mijn doel voor komend seizoen is om weer een stap voorwaarts te zetten. Wel wil ik pieken op het Nederlands Kampioenschap in Landgraaf en hoop ik op selectie voor het Europees Kampioenschap.”

Steun richting Tokio
Witlox was afgelopen jaar vierde op het NK MTB voor vrouwen. Ze ziet de sponsoring van Merida  als een belangrijke steun in de rug.  “Het mountainbiken staat bij mij nog echt in de kinderschoenen, maar ik ben enorm gemotiveerd om hard te werken zodat ik hopelijk over vier jaar op de Olympische Spelen van Tokio sta. Ieder jaar een stap voorwaarts zetten is het plan. Ik ben Merida onwijs dankbaar voor de kans die ze mij geven!”

Related posts

Becking toont goede vorm met dertiende plek in Haiming

by Juul van Loon
7 jaar ago

Met Veluwse MTB Competitie weer winterserie van start

by Juul van Loon
7 jaar ago

Wintercompetities: Van Hoorne en Arts nog ongeslagen

by Juul van Loon
8 jaar ago
Mobiele versie afsluiten