Gerben Mos naar KMC-mountainbiketeam

BERGUM – Gerben Mos uit het Drentse Havelte zal met onmiddellijke ingang uitkomen voor het KMC-mountainbiketeam. In oktober maakte Mos al kennis met het team door samen met Bram Rood de Cape Pioneer te rijden die ze op een knappe derde plaats afsloten. KMC, een van de grootste marathon- en strandformaties van Nederland, heeft met Bejan ook een nieuwe sponsor binnengehaald.

“Ik ga voor 2016 mijn focus meer leggen op de marathon en meerdaagse wedstrijden en wil in de winter ook wat strandraces gaan rijden”, vertelt Mos. “Het KMC team is al jaren in die disciplines van de mountainbikesport actief en rijdt elk jaar enkele mooie wedstrijden in het buitenland. Met hun ondersteuning hoop ik ook dit jaar weer een stap te maken.”

Gerben Mos.

Naast Mos zal zijn nieuwe ploeg in 2016 bestaan uit Karen Brouwer, Ramses Bekkenk, Bram Rood, Stefan Vreugdenhil, Robby de Bock en Bart Barkhuis. Ad de Brabander zal het strandseizoen nog af maken in de kleuren van KMC om daarna een stapje terug te doen wat de wedstrijdsport betreft.

Bejan is geen onbekende voor het team want het adviesburo in bouw en betontechniek uit Sleen was van 2004 tot en met 2006 ook al verbonden aan de ploeg.

Related posts

Nederlandse coureurs sluiten Algarve Bike Challenge zeer succesvol af

by Juul van Loon
7 jaar ago

Elferink tweede in het Zwarte Woud

by Juul van Loon
8 jaar ago

Meda100: eerste zege in UCI Marathonseries voor De Nijs

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten