Montferland: inschrijving xc en xcm op 1 februari open

S-HEERENBERG – Liefst twee (nieuwe) xc-wedstrijden op zaterdag en een marathon op zondag. Dat is de hoofdmoot van het Wielerfestival Montferland powered by Specialized, dat in het weekeinde van 4 en 5 juni in s’-Heerenberg zal plaatsvinden.

De inschrijving voor de wedstrijden gaan op 1 februari om 20.00 uur open. Inschrijven kan via de website van de KNWU (xc) en die van de organisatie (marathon).  Op zaterdag is er een keuze tussen 75 en 120 minuten koers, op zondag zijn er afstanden van 70 en 105 kilometer. Voor de mountainbikers die aan beide evenementen meedoen zijn er combiklassementen (75min+70km, 120min+105km).

Rob van der Werf won vorig jaar de marathon met overmacht. Foto: Ben van Reeden

Het Wielerfestival Montferland powered by Specialized is gelijktijdig gepland met de Specialized Days, die plaatsvinden rondom het Europese hoofdkwartier van Specialized in ’s-Heerenberg. “Ik ben ervan overtuigd dat we een enorme stap vooruit maken door de betrokkenheid van Specialized en het nieuwe programma”, zegt Jos Kaal, voorzitter van Wielerfestival Montferland. “Hopelijk blijkt dat al direct als de inschrijvingen vanaf 1 februari opnieuw binnenstromen.”

Related posts

Nederland achtste op teamestafette EK

by Juul van Loon
7 jaar ago

Becking ook in laatste wereldbeker in top twintig

by Juul van Loon
6 jaar ago

Goirle drie jaar verzekerd van NK Streetrace

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten