Eerste update Bikesight.nl mountainbike kalender 2016

CUIJK – De wintertijd is ingegaan, de tijd om in het licht te trainen wordt weer korter. Oftewel: de gedachte van de gemiddelde mountainbiker gaat heel snel naar de mooie evenementen van het komende jaar. Daarom heeft Bikesight.nl alvast een update gedaan van de veelgebruikte Bikesight.nl mountainbikekalender, zodat wegdromen van spectaculaire afdalingen, gruwelijke beklimmingen en betoverende buitenlandse natuur een stukje makkelijker wordt. 

Bij deze eerste update ligt de focus vooral op meerdaagsen en marathons, daarnaast staan vanzelfsprekend ook de grote xc-wedstrijden erop. De komende tijd zal de kalender uitgebreid worden met de nationale cross-countrywedstrijden en de marathons waar de datum nog niet van bekend is. Later zal ook weer een aparte xc- en marathonkalender gemaakt worden.

Ook Bikesight.nl zal weer bij (zo) veel (mogelijk) evenementen aanwezig zijn. Daarover later meer! Foto: Regina Stanger

De kalender is mensenwerk en daarom blijft hulp welkom. Zie je een foutje in de kalender, mis je een evenement of organiseer je zelf een wedstrijd die in de mountainbikekalender moet worden opgenomen? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar kalender@bikesight.nl!

Voor de duidelijkheid: het klakkeloos kopiëren van de kalender is niet toegestaan.

Link naar de mtb-kalender van 2016

Related posts

Inschrijving tweede Mountainbike van Vlaanderen maandag open

by Juul van Loon
6 jaar ago

De Nijs behoudt derde plek in BEMC ondanks lekke band

by Juul van Loon
5 jaar ago

Cape Epic: eerste etappezege Van der Heijden!

by Juul van Loon
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten