Bekkenk, Imming en Jansen tonen vorm in Callantsoog

CALLANTSOOG – Ramses Bekkenk is klaar voor het NK Marathon, Bram Imming voor het naderende strandseizoen en Richard Jansen voor het inmiddels gestarte cross-seizoen. Die conclusie kan getrokken worden na Callantsoog on Wheels. Daar was Bekkenk dit weekeinde met afstand de beste bij de individuele starters, terwijl Imming en Jansen wonnen bij de duo’s.

Tijdens Callantsoog on Wheels dienen solorijders een afwisselend parcours van tien kilometer (over strand, door de bossen) tien keer af te leggen, de tweetallen in estafettevorm liefst twaalf keer. Bekkenk deed dat net binnen de 4 uur en bleef daarmee Sem Huitema (4.15u) en Henk van Vuure (4.23u) ruim voor.

“Het ging eigenlijk best goed en ik kan merken dat ik niet te veel last van mijn korte trip naar Ironbiker in Brazilie heb”, sprak Bekkenk. “Deze week nog wat aan de snelheid werken en dan denk ik dat ik mee kan doen voor een korte klassering bij het NK marathon.”

Bekkenk, Huitema en Van Vuure.

Imming en Jansen finishten na iets meer dan 4,5 uur koers met vier minuten voorsprong op het duo Roy Beukers/Bram de Waard. Meer dan een kwartier daarachter werden Sam de Nijs en Gijs Burger derde. Bij de vrouwen waren de zeges voor Irma Snip en Tanja Ites (duo’s) en Laura van Regenmortel (individueel).

Alle uitslagen Callantsoog on Wheels

Related posts

Van der Breggen ook in Cyprus Sunshine Cup

by Juul van Loon
7 jaar ago

De Nijs ook in koniginnerit BEMC op podium

by Juul van Loon
5 jaar ago

Weevers maakt favorietenrol waar op eerste NK voor vijftigplussers

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten