Michel en Michel winnen estafette De Zeeleeuw (video)

GEESTMERAMBACHT – ‘Il Leone di Mare’ Pim de Waard organisseerde met zijn MTB De Zeeleeuw afgelopen weekeinde een 4-uurswedstrijd in Geestmerambacht. Die wedstrijd werd een prooi voor Michel Agterberg en Michel Pannekeet van het mountainbiketeam van Theo Schilder. Zij legden 18 rondes af in 4 uur en 2 minuten en bleven daarmee Derpbikers (Heli Koopman en Tibor Zwaan) en Goldrush (Mark Schepp en Cas van den Berg) voor.

pannekeetagterbergdezeeleeuwvincentbrouwer
Het podium bij de mannen-estafette. Foto: Vincent Brouwer

Bij de vrouwen was de zege voor gelegenheidskoppel Mariska Bouwer en Irma Snip. Zij versloegen Melissa Sernee en Christine Verduin (tweede) en Kristine Wijdenes en Emma Engbers (derde). De eerste plaats bij de gemengde teams was voor de Noordbikers Berry Hollander en Sandra de Best. Zij bleven Olga van der Velden en Dennis Karels (tweede) en Paul en Alieke Hoogenboom (derde) voor.

Bij de solorijders was het spannend tussen Rorik Schouten en Henk van Vuure. Zij reden allebei achttien ronden, maar Schouten deed dat drie minuten sneller dan Van Vuure. Derde werd Dennis Tuinman. BIj de vrouwen won Annemarie Kranenburg voor Louise Groot.

Related posts

Classens derde in Erndtebrücker MTB-Marathon

by Juul van Loon
6 jaar ago

Cape Epic: Becking/Van Houts beginnen aan opmars, zege Brentjens

by Juul van Loon
8 jaar ago

Bekkenk en Rood domineren 200 kilometer Masters of MTB (video)

by Juul van Loon
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten