HAPERT – Wie dit seizoen nog deel wil nemen aan een wedstrijd van de ATB-cross, moet zich haasten. Een startnummer voor de Belgisch/Nederlandse wedstrijdserie aanvragen kan nog maar tot 1 maart. Inmiddels hebben zich meer dan 700 coureurs geregistreerd.

De ATB-cross bestaat dit seizoen uit liefst 22 wedstrijden, die allemaal in grensstreek tussen Turnhout en Valkenswaard worden verreden. Er zijn liefst vijf verschillende categorie├źn en in het algemene klassement tellen de acht beste resultaten mee.

De wedstrijdserie begint op zaterdag 4 april in het Nederlandse Hapert, op het parcours van het Snelle Wiel. Daarbij zal de nieuwe rockgarden van de wielervereniging voor het eerst tijdens een koers in gebruik genomen worden.

atb-cross-356
Peerkes-pipo Theo Eltink tijdens een manche van de ATB-cross.

Inschrijven voor de ATB-cross kan via deze website.