Mooi deelnemersveld voor Hoffz.nl Streetrace Baarlo

BAARLO – In Baarlo kunnen ze een stukje fietsen. En in Baarlo kun je goed fietsen. Ze  hebben in het Limburgse plaatsje een wekelijkse baantraining voor wielrenners – daar word je beter van! – en natuurlijk steevast een wedstrijd in de Limburgse mtb-wintercompetitie. Maar dat is nog niet alles: de Hoffz.nl Streetrace van Baarlo is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de mountainbikewereld.

Op woensdag 25 juni is het weer zover en de deelnemers kunnen hun borst weer nat maken met een pittig parcours door Limburgse straten én flink wat tegenstand. Op de deelnemerslijst  staan namen als Leon Crienen en Daan Bongers (twee van de plaatselijke kleppers uit de eerste zin van dit artikel), Bas Peters (onlangs nog 17e op het EK Marathon) en Liwald Doornbos (de winnaar van vorig jaar). Dat wordt een spektakel!

Inschrijven kan nog, en wel hier. Het programma van de Hoffz.nl Streetrace Baarlo is te bekijken op de website van het evenement. Oja, over Doornbos én spektakel gesproken. Z’n broer Ninko is een van de drijvende krachten achter een andere streetrace, die van Mirroi (Brabants voor Middelrode) op zaterdag 23 augustus. Ook daar is de inschrijving inmiddels voor geopend.

Sowieso hoeven we ons als mountainbikers de komende tijd niet te vervelen, met koersen als de Raid Hautes Fagnes (22 juni), de MTB-Trophy Sittard-Geleen (29 juni), de Topcompetitie in Landgraaf (5 en 6 juli) en het Specialized NK in Noorbeek (12 en 13 juli) in aantocht. Ook niet te missen, komende zaterdag en zondag, het Bikefestival Brabant in Zeeland, want ook daar staan een aantal sterke coureurs aan de start!

 

Related posts

Van Ewijk troeft veelwinnaar Sleeckx af in Hulst

by Juul van Loon
9 jaar ago

John Vos heeft spijt: ‘Ik wil die mooie tijden herbeleven’

by Juul van Loon
10 jaar ago

Becking blij met foutloze race

by Juul van Loon
9 jaar ago
Mobiele versie afsluiten