Marathon Groesbeek heeft deelnemerslimiet bereikt

GROESBEEK – Het is nogmaals een teken dat er in Nederland genoeg mountainbikers te porren zijn voor het rijden van een wedstrijd. Amper anderhalve dag na het open gaan van de registratie, hebben zich al meer dan 600 coureurs ingeschreven voor de MTB Marathon van Groesbeek. Het evenement, dat op zondag 6 april voor het eerst wordt georganiseerd, heeft daarmee de deelnemerslimiet bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Voor de mountainbikers die geen plek in het startveld hebben kunnen bemachtigen, is er echter nog hoop. “We gaan nu kijken of we meer deelnemers mogen laten starten van de vergunninggevers”, laat Marco van de Berg van Stichting MTB Gelderland-Zuid aan Bikesight weten. Daarnaast komen er sowieso plekken vrij als deelnemers zich afmelden.

Start van het NK XC bij de junioren, afgelopen juli in Groesbeek. Die wedstrijd werd ook georganiseerd door Stichting MTB Gelderland-Zuid.

De komende tijd zal er meer bekend worden over de wedstrijd. Bikesight kan wel al een tipje van de sluier oplichten over het parcours. Dat gaat, zeker in natte omstandigheden, een ontzettend zware kluif worden.

De Marathon van Groesbeek is de eerste wedstrijd in de SforZ Rose MTB Marathoncup van 2014.

Related posts

Zeelandhallen 11 januari toneel van eliminatorraces

by Juul van Loon
10 jaar ago

Terpstra zit vol vertrouwen in de auto naar Nove Mesto

by Juul van Loon
9 jaar ago

Masters-overwinningen voor De Vries en Tielens

by Juul van Loon
9 jaar ago
Mobiele versie afsluiten