Arts heerst op dit moment in Fietssportief.nl Cup

MEIJEL – Edwin Arts is in deze periode niet te verslaan in de Fietssportief.nl Cup. De mountainbiker uit Overloon (25) schreef zondag in Meijel de achtste wedstrijd in de Limburgs/Brabantse wintercompetitie op zijn naam. Het was voor Arts de derde zege op rij, en de vierde in de afgelopen vijf wedstrijden.

Arts vocht in Meijel een verbeten strijd uit met klassementsleider Leon Crienen. De Brabander versloeg zijn opponent in Baarlo pas in de slotfase: hij bleef ‘m slechts twee seconden voor. De derde plek op het podium was voor Bas Peters.

In het algemene klassement blijft Crienen bovenaan staan, tweede staat de Belg Fabio Porco. Arts ondervindt in dat klassement nog steeds de gevolgen van het missen van drie races: hij staat ondanks zijn vier zeges slechts derde, op ruime afstand van de eerste plek.

Bij de Masters ging de zege afgelopen zondag naar de Belg Stephan Lotz, die de rapste was van een omvangrijke kopgroep van liefst zeven coureurs. Tweede werd Harrie Peeters (Blerick), derde Peter Meerburg (Valkenburg). Peeters handhaafde met zijn tweede plek de eerste plek in het algemene klassement.

Snelste vrouw was Yara Kastelijn (Neerkant), die met ruime voorsprong op de Nijmeegse Lotte Jacobs de finish passeerde. Senna Feron uit Schimmert eiste de derde plek voor zich op. Milou Meeuse blijft eerste in het klassement.

Alle uitslagen zijn hier te bekijken.

Related posts

Dag 1 Apeldoorn: Hoekman de beste van mooie kopgroep

by Juul van Loon
9 jaar ago

Cube-Nutswerkteam houdt op te bestaan

by Juul van Loon
9 jaar ago

Weevers en Zeldenrust pakken leiderstrui in Polen

by Juul van Loon
9 jaar ago
Mobiele versie afsluiten