Kijktips: een heftig fotoblog en gesoigneerde filmpjes

Okay, het woord Ironbike is misschien al wel wat vaak gevallen in blogs op Bikesight.nl. Om het hoofdstuk van deze absurde etappewedstrijd in het Italiaanse Piemonte af te sluiten, beginnen we dit blog met een must-read/must-see van Ironbike-icoon Elias van Hoeydonck uit België. Hij plaatste afgelopen week zijn fotoverhaal van de Ironbike van deze zomer online. Een verhaal om stil van te worden.

Daarnaast hebben we nog een aantal filmpjes, voor wie ze nog niet op de social media voorbij heeft zien komen. Te beginnen met een heerlijk gesoigneerde terugblik op de World Champion Party van Joost Wichman:

“Twenty years from now you will be more dissappointed by the things you didn’t do, than by the ones you did do”,  zei de Amerikaanse schrijver Mark Twain in een ver verleden. In het kader van die uitspraak:  tien dingen die je als mountainbiker ooit gedaan zou moeten hebben:

 Uit de oude doos, maar speciaal voor mountainbikende stelletjes:

Na Hans Becking van Superior-Brentjens, is ook Jeroen van Eck van MPL-Specialized begonnen met een eigen videoblog. Bekijk hier de derde aflevering. Aflevering 1 en 2 zijn hier te bekijken.

Suggesties voor nog meer leuke filmpjes zijn welkom!

Related posts

Blog NK Marathon: een roes van begin tot einde

by Juul van Loon
8 jaar ago

Grand Raid: na 17 jaar jezelf opnieuw tegenkomen op dezelfde, gruwelijke berg

by Juul van Loon
4 jaar ago

Terugblik project Elite/9thWave: vijf keer balen en vijf keer juichen

by Juul van Loon
6 jaar ago
Mobiele versie afsluiten