bikesight.nl

Nieuws

Trui te verdienen bij Open Twents Kampioenschap

OLDENZAAL – Altijd al een keer een mooie trui willen verdienen met mountainbiken, maar was het winnen van het NK telkens een stapje te ver? Dan krijg je volgende week zondag (29 september) een unieke kans. Mountainbikevereniging Het Twentse Ros organiseert dan het eerste Open Twents Kampioenschap, op recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal. En juist, voor de winnaar ligt er een heuse kampioenschapstrui klaar!

“We hebben speciaal voor deze wedstrijd een sterk afwisselend, sportief en ongekend uitdagend parcours gemaakt, zodat het voor alle categorieën heel aantrekkelijk wordt om deel te nemen”, laat Tom Hoekman namens de organisatie weten.

Het Twents Kampioenschap is onderdeel van een compleet mountainbike-weekend, met op zaterdag jeugdwedstrijden en een besloten kampioenschap voor de Technische Unie. Zondag is er zowel een wedstrijd voor niet-licentiehouders, als voor licentiehouders.  Die wedstrijden zijn tevens het clubkampioenschap voor Het Twentse Ros. Hoekman: “In de licentieklasse blijft de inschrijving helaas nog een beetje achter, dus kom op, schrijf je in!”

Programma 29 september:

10.00 uur: start Open klasse (60 minuten wedstrijd, hieraan kan iedereen deelnemen, leeftijd 15 jaar en ouder)
11.15 uur:  start licentiehouders (60 minuten wedstrijd + 1 ronde)

Kosten deelname is vijf euro, prijsuitreiking na afloop.

Meer informatie.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top