bikesight.nl

Nieuws

Bike Festival Brabant opnieuw in weekend kortste nacht

Tijdens de eerste evaluatiebijeenkomst was de organisatie van het Bike Festival Brabant er meteen uit: er komt een tweede editie van de 6 en 24 uursrace in het plaatsje Zeeland. Net als dit jaar wordt die gehouden op de langste dag ofwel tijdens de kortste nacht van het jaar, 21 en 22 juni 2014. “De eerste editie was een geweldig succes, met alleen maar tevreden gezichten van deelnemers en organisatie”, vertelt Bart Brentjens, een van de initiatiefnemers van het evenement.

2013_Bike_Event_LanderdFotografie_035-copy

Naast het houden van een geweldig mooi en zwaar evenement voor mountainbikers uit heel Nederland en daarbuiten, wil de Stichting Bike Festival Brabant ook iets doen voor het goede doel. Met de hulp van Rotary Club Schaijk en Land van Ravenstein schonk de stichting dit jaar een bedrag van 2000,- euro onder andere aan de stichting Cystic Fibrosis. Brentjens: “Het is de bedoeling dat dit bedrag in de toekomst veel hoger gaat liggen.”

Het mountainbike-icoon, zelf woonachtig in het nabij Zeeland gelegen Ravenstein, gaat er vanuit dat het aantal deelnemers bij de tweede editie een stuk hoger zal liggen dan bij de eerste editie. “Overleg op tijd met je vrienden en/of vriendinnen en schrijf je in”, tipt hij.

Dat kan binnen niet al te lange termijn op de website van het evenement, waar ook meer informatie zal verschijnen: http://www.bikefestivalbrabant.nl/.

Impressie van de eerste editie:

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To Top